Saturday, 27 November 2010

Anda Mahu Tingkatkan Kelajuan Broadband Anda?

Haa…..sapa yang kat cni pakai broadband? Selalu tak ada masalah broadband tu slow ke, lembap ke dan sewaktu dengannya….Sekarang dah tak perlu lagi risau…ada cara nak mengatasi masalah ni. Tak kira lah korang pakai broadband mana-mana pun. Tips nih boleh dipakai oleh korang semua…         

.broadband

Korang nak tau ke tak? DeQdEQ pun tau sebab baca kat blog Cik Lekat Lekik….my best fren…..tapi Sifu sebenarnya ialah Budak Botak…..Korang tunggu apa lagi cepa-cepat la klik >>>> SINI

Lepas nih tak yah nak tension lagi sebab broadband lembap nak mampus…huhuhu. Enjoy la dgn broadband and lepas nih…..

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...