Monday, 29 November 2010

Award buat DeQdEq kah ini?

Terkejut da terharu bila kawan baik yang DeQdEq kenal setelah aktif blogging nih tag nama DeQdEq dlm entry nya…DAN AKHIRNYA…SI COMOT MENDAPAT AWARD. Bila baca entry Cik Lekik nih, DeQdEq tak pasti yg Cik Lekik nih tag nama DeQdEq sebabnya Cik lekik tulis Dedeq…jad DeQdEq takut cik lekik maksudkan org lain…hehe…bila tanya balik cik lekik, a’ah…betul la cik lekik tag nama DeQdEq… jadi maksudnya apa ek? deQdEq pun dapat award juga ke nih…hehee…maaf la blur skit…sbb baru sgt join blogging nih….klu ni award utk DeQdEq…maknanya award nih yang PERTAMA la DeQdEq dpt…diulang PERTAMA ok…..yahuuuuuuuuuuuu…yabedabeduuuuuuu…..tima kasih CIK LEKIK ye…u r my best friend…

loveis4ever LOVELY BLOG AWARD

Sebelum tu, ada 5 soalan yang DeQdEq kena jawab dulu:

5 perkara indah:

1) Tentula sebab dapat award pertama ni kan, dari kawan baik ku Cik Lekik

2) Dapat kawan baru iaitu Cik Lekik dan juga ASROLMANIA

3) Blog DeQdEq dh ada follower wlupun baru 25 org..hehehe

4) Dah beratus kali juga jumlah orang yg view blog DeQdEq…tima kasih semua yang sudi view..

5) Blogging dah jadi hobi baru DeQdEq…pegi mana pun igt psl nak blogging je, apa yg bleh nk tulis nk masuk dlm blog..heheh

 

Seterusnya DeQdEq pun nak juga tag orang lain kan..hehe…jadi sama2 kita semua ada award nih…simpan ok….sebab KITA KAN GENG (mcm dlm Upin & Ipin :Geng Pengembaraan). Mari kita lihat saper yg kena…

ASROLMANIA

MIZZNISS

N@DI@

CIK SCARLETT

CIK LEKIK JUGA……lurve u…:-)

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...