Saturday, 27 November 2010

Bestnyaaaaaaaaaaaaa………baru tau

Best…apa yang bestnya nih….emmm, tak tau nak habaq mcm mana kt korang…..DeQdEq dah mula seronok blogging sekarang ni. Hari2 lepas balik keja mest kena mengadap laptop…..terus blogwalking sambil update blog DeQdEq yang masih ibarat baby yg masih merah baru dilahirkan beberapa hari….hehehe….mula buat blog dah lama sebenarnya tapi x aktif pun. Bulan 2 tahun ni berhasrat nak teruskan hajat utk aktif berblog tapi tak jalan juga, setakat 2 post je yg berjaya DeQdEq tulis…hampeh kan….sampai la hari khamis lepas bersamaan 18 November 2010, ntah mimpi apa DeQdEq rasa nak berblog semula. Jadi, mulalah study sana sini, terjah blog itu ini, semata-mata nak belajar cara nak buat blog…..skrg dah boleh la skit2….klu dulu x tau apa kebendanya HTML semua tu….tp skrg, msh xtau juga…hehehe….cuma tau la nak edit2 skit2 tu….

Yang lagi best…DeQdEq dah dpat beberapa kawan baru bila mula blogging nih….DeQdEq x kisah klu blogger2 yang superb mcm BEN ASHAARI, RED MUMMY, CIK EPAL, YANMIE ONLINE, EYRIQAZZ dan byk lagi, x pandang pun blog DeQdEq nih….diorg nih dah ramai follower, dan mst sibuk dgn nak update blog.

sahabat

Picture: google.com (mana lagi….hihihi)

Apa yang lebih berharga dan bernilai pada DeQdEq, DeQdEq dah dapat kawan baru yang mmg best sangat. Diorang nih pun supportive sangat-sangat…….Mereka adalah CIK LEKATLEKIK dan juga ASROLMANIA. DeQdEq happy sangat dapat kenal korang berdua nih….Korang mmg baik sangat2….takkan ku lupa kawan pertama yg DeQdEq dapat dr blogging nih….lurve u olllzzzz

Jadi, kalau anda suka berkawan, blogging nih pun salah satu caranya nak cari kawan…bukan setakat Facebook atau Twitter ja…hehehe

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...