Tuesday, 30 November 2010

Broadband….mana yang bagus?

DeQdEq dah mula terfikir nak pakai broadband skrg nih…sbb bila nak travel senang skit nak access internet kan. Tapi x tau nak pilih yg mana. Broadband mana yang bagus, yang laju semestinya….sbb asyik tgk kwn2 yg pakai semua mcm skt hati je dgn broadband sebab lembap. Kalau tak, xdela yang panggil ‘berukband’ kn…..hehehe

broadband 1

Tgh confuse, xtau nak pilih yg mana…Maxis ke, Celcom ke atau Digi….Celcom penah pakai dulu yg abang punya, mcm x best ja…kejap2 disconnect..Sape yg kt cni pakai broadband bleh tak share skit mana yg bagus..

 

image

Ini apa yg DeQdEq dpt dari DIGI…perbandingan antara 3 company yg famous amous nih…lbh kurang je kan…pastu ada lagi nota kaki kat bawah perbandingan nih….biasa la tu kan…Jadi, yg mana satu yang boleh dijadikan pilihan..DeQdEq nak guna bila perlu travel…Kalau kt rumah dan pejabat x ada masalah, sbb ada streamyx…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...