Saturday, 27 November 2010

Contoh dah depan mata….

Untuk entry kali nih, saja la DeQdEq nak share dgn korang semua tentang sebuah kisah kejayaan anak muda yang memang DeQdEq kagumi. Beliau ni merupakan Agency Manager DeQdEq atau pun sifu, mentor yang banyak mengajar dan memberi tunjuk ajar pada DeQdEq dari mula DeQdEq kerja sampai la sekarang. Jadi serba sedikit, korang semua boleh tau apa sebenarnya kerjaya DeQdEq sekarang nih.

Tak perlu DeQdEq citer panjang2 pun kat sini kan…..Korang bleh jalan2 sendiri dan singgah ler kat KOSMO online.

Kosmo! 1

Kosmo! 2

Kosmo! 3

Kalau korang terrer, cari la DeQdEq dalam gambar nih ok…hehehe

Kosmo! 4

Credit to KOSMO ONLINE 

Moral of the story pada entry nih sebenarnya, contoh sudah berada di depan mata, kenapa taknak rebut peluang dan ilmu dari org yang dah berjaya kan…kan..kan…

DeQdEq sebenarnya pilih utk tulis blog nih, salah satu sebabnya nak mengingatkan diri DeQdEq ni sendiri. Yelah, kalau dah tulis kt blog bgtau kat semua orang, dah citer itu, citer ini… takkan DeQdEq nak dok diam ja taknak buktikan apa2 plak kan….Mestila kena buktikan sesuatu. “RESULTS SPEAK LOUDER”…ni antara kata2 dari manager DeQdEq nih yang dia slalu ulang2 bagi peringatan pada DeQdEQ atau kata2 semngat la.

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...