Wednesday, 24 November 2010

I'm fall in love with ASROLMANIA and EYRIQAZZ

Seharian deqdeq asyik mengadap laptop je ari ni.....sebabnya dok cari apa lagi tips2 untuk menjadi blogger yg best, blogger yg ramai peminat.....hehehe...dan mcm2 lagi la....
Dalam dok syok singgah blog sana, blog sini....deqdeq dah terjumpa dua blog yg membuatkan hati deqdeq jatuh tergolek habis bila baca blog-blog nih....bukan apa, blog-blog ni mmg kena sgt untuk deqdeq buat rujukan sbg blogger yg baru nak bertatih.....

Jadi, sapa2 yg kt luar sana yg baru nak jadi blogger, mcm deqdeq ni.....deqdeq mmg sarankan sgt korang berjalan-jalan ke DUA blog nih....pertamanya thank you so much to ASROLMANIA...

U ollz just check it out his blog and this article really give me GOOD info....so nnt jgn lupa bg feedback kt deqdeq tau...samada korang setuju tak dgn deqdeq....OK? jgn lupa tau....

Yang keduanya plak, deqdeq love EYRIQAZZ .... This blog is really awesome, fantastic and superb....why do I say that? U ollz semua wajib tau jejakkan kaki u ollz kt sini....mst byk input yg korang boleh dapat....klu x caya tgkla kt >>> SINI

Bila dah melawat EYRIQAZZ ni, jgn lupa baca artikel ni ok, artikel berkisarkan kepada TIPS BLOGGING

Terima kasih kepada mereka berdua nih yang dah bagi banyak sgt info dan input untuk deqdeq yang masih byk nak kena blajar ni....


4 comments:

Asrol Mania said...

Wow... Appreciate sangat2.. Macam yang lepas-lepas, asrol akan buat review blog yang bagi penghargaan kat Asrol Mania.. Nanti asrol review jugak blog nih untuk tingkatkan trafik..

Gejala-gejala Aku Tengah Busy

deqdeq said...

deqdeq lagi appreciate asrol sbb dh jenguk blog deqdeq yg x seberapa nih...dah jd follower lg...sbb tu la nk sgt bg credit kt asrol mania...thank you so much for the really great info from ur blog..:-)

Asrol Mania said...

Hehe.. Asrol pon tengah belajar lagi nih.. Semalam busy sangat-sangat.. Tak sempat nak buat review blog Pengubat Rindu nih.. Hari ni Asrol cuba tunaikan janji tu erk..

Banyak post skg.. bagus2. hehe..

deqdeq said...

tu la...smlm buka juga blog asrol...tp xder pn entry baru....dok tunggu juga,sbb nak baca kan apa lg celoteh asrol..hehehe..yela sblm tu pn asrol dok cita pasal keje byk kan....

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...