Tuesday, 30 November 2010

MAHA 2010…..aper lagi?

Apa lagi yang ada kt MAHA 2010….byk sgt sebenarnya…tak larat pun nak jalan habiskan semua tempat….Kali nih DeQdEq cuma nak share gambar-gambar yang ada utk tatapan semua….

P1010946

Nih org ramai yg beratur nanaik tractor utk ke tapak MAHA….dah ramai orang pun wkt ni,padahal baru kul 9.30 pagi…saper yg mai petang mmg kena berdepan jalan jam teruk….ada kwn tu kata 2 jam setengah br dpt masuk MAHA…..

P1010952

Bergambar dgn ular dalam bekas nih berani la…klu yg ular sawa besar yg DeQdEQ share sblm nih <KLIK> , x berani la…besar dan geli plak tu nak dekat2 dgn ular nih…heheheh

P1010955

Ni alat muzik apa? saper pandai….tolong jawabkan….kitaorang pun tak tau ni alat muzik apa…mcm best je jd bergambar lakt cni…

P1010963

Nih plak bergambar dengan pakaian orang Sarawak…lupa plak nak tanya pakaian kaum apa…dh excited je nak bergambar..hehehe

    P1010958 P1010960 

Nih plak kat Pavillion Sabah, byk hasil tanaman dan ternakan yg diorang pamerkan kat cni. Perkara yang DeQDEq baru tahu, kat Sabah ada buat ternakan lembu utk susu rupanya…kira lembu tenusu la. Ingatkan Malaysia nih import ja susu. Salah satu susu keluaran mereka ialah SUSU 1 MALAYSIA….susu nih ganti susu yg selalu bagi kat sekolah2 tu….

 

 P1010967

Haaaaaaaa……ini Pavillion Kedah…haruslah bergambar kat cni kan…sbb DeQDeQ anak jati Kedah….mai jangan tak mai sini ok…hehheeh

P1010975

Yang ni plak kawan satu sekolah DeQdEq…..dia salah satu exhibitor kt MAHA….kira usahawan la kawan DeQdEq nih…jadi korang singgah la booth kaan DeQdEq ni ok..klu x silap booth no 0157 di Dewan D atau Agro Bazaar…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...