Tuesday, 30 November 2010

Nak tengok wayang free….

Sebelum nih DeQdEq ada buat entry pasal nak gi tgk wayang tapi dgn sapa kan….klu yg belum baca leh tgk <SINI> Dah tu DeQdEq xtau nak tgk citer apa….sama ada Rapunzel, Megamind dan juga Krayon….tapi sampai skrg pun tak pi tgk2 lagi…hehehe…sebabnya x tau nak pi dgn sapa…jadi rasa baik dok umah, gi blogwalking ke blog kawan2 lagi best….

Tapi…malam esk akan tertunai hajat DeQdEq nak pi tgk wayang….yeah….nak pi dgn saper tu…biarlah rahsia…cewahhh…dh mcm Dato’ CT plak….Citer apa yg DeQdEq nak tgk….citernya ialah The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader…Sebabnya DeQdEq dah dapat jemputan dr churp churp….sbb menang contest. DeQdEq pun dah citer pasal nih…bleh tengok <SINI>

narnia 3

Jadi, DeQdEq akan tengok citer Narnia…..langsung tak jadi tgk Rapuzel lagi….padahal DeQdEq tak penah langsung tgk citer Narnia yg sebelum nih…Jadi mcm mana ek…ok ke, kang tak paham plak tgk citer Narnia 3 nih…

Apa-apa pun, DeQdEq nak enjoy lah dgn hadiah pemberian churp churp….thanx to Churp Churp

Jumpa korang malam esk ok di GSC Mid Valley. Jom tgk Narnia….

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...