Tuesday, 23 November 2010

Nak tengok wayang....tp dengan sapa..huhu

Dah lama rasanya deqdeq tak tengok wayang utk luangkan masa untuk diri sendiri....last tgk citer "MAGIKA". Itu pun memenuhi undangan 'abg-abg tersayang' yang nak bawa mak ayah pegi tgk wayang....wlupun hati rasa malas, tapi demi mak ayah deqdeq pi juga la join depa tgk wayang ni....

Tapi, skrg nih deqdeq betul-betul rasa nak pi tgk wayang....utk diri sendiri.....dah rasa lama sgt tak luangkan masa untuk diri sendiri....Jadi, nak tgk citer apa ek? Nak pi tgk dgn sapa? Tak best la nk pi sorg2 nih......

Antara yang menjadi pilihan deqdeq, citer2 kt bawah ni....deqdeq mmg suka tgk animasi.....mmg layan la...mcm bdk2 skit....he...tapi mmg enjoy tgk animasi sbb citer ringan tak perlu nak fikir sgt bila tgk, tapi citer slalunya sarat dgn motivasi.....klu x caya tgk la animasi2 sblm ni mcm Kung Fu Panda, UP dan mcm2 lagi la....



Krayon nih nampak mcm menarik jer citernya, tp xtau la.......

Megamind ni plak, nampak mcm best juga.....xtau la nk tgk citer ni ke...

Ataupun citer Rapunzel nih, hehehe.......nmpak mcm best je dan kena dgn jiwa deqdeq....
Sapa nak tgk wayang dgn deqdeq nih....huhuhhuu




2 comments:

[ Krafaina ] said...

singgah di sini...dah follow...

kenapa tak letak ruang utk chat...saya cari tak jumpa..ke saya yang tak perasan.hehehe :)

salam perkenalan...

deqdeq said...

salam perkenalan krafaina...
tima kasih dh folow deqdeq...he

deqdeq msh baru dlm blogging ni dan masih byk nak kena belajar...mmg deqdeq x letak pn ruang utk chat tu lg....tunggu ye....deqdeq akn update lg blog ni...

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...