Sunday, 28 November 2010

Premiere Screening - The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader

Best ke citer nih ek….DeQdEq mmg x penah layan citer narnia nih….Tiba2 di pagi yang indah ni, DeQdEq check email dan ada dpt invitation dr Churp Churp….bunyinya begini :

 

narnia

“You are cordially invited to the ChurpChurp Premiere Screening The Chronicles of Narnia : The Voyage of the Dawn Treader and each invite entitles a pair.”

Hhuhuu….biar betul nih…betul ke dpat? Br je lagi berblogging dan cuba msk contest2 yg ada….mcm x percaya je klu betul dapat nih…Walaupun tak minat dgn citer Narnia ni, tapi rasa excited sbb dpat tiket percuma…

Apa2 pun klu betul. thanx to Churp Churp….sebab buatkan hari ini indah sekali…hehhee

Ok lah….nak gi MAHA pagi nih….jumpa nnt…xdpt nak update byk pagi ni…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...