Sunday, 28 November 2010

REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI

Pertama kali nih nak join contest Ben Ashaari….saja2 la kan try, cuba, test power..hehehe…maklumlah DeQdEq nih baru lagi…jadi masih tgh merangkak belajar utk blogging….korang pun join ek….mari kita memeriahkan contest nih demi kebaikan kita bersama….Utk tau lebih lanjut tengok >>>>> SINI

Mari la kita tengok entry Abang Ben yang menarik jiwa dan raga DeQdEq untuk mengetahui isi kandungannya.Semuanya mmg menjurus kepada blogger baru mcm DeQdEq nih…

1) Kenapa NUFFNANG aku ‘0’ je?

2) TIPS popularkan blog..

3) Bagaimana nak dapat komen yang banyak?

4) Tips TRAFFIC TINGGI tanpa perlu berblogwalking!

5) Tips untuk blogger baru..curi trafik

 

Kemudian, Abang Ben minta letak entry dari blog DeQdEq sendiri, yang DeQdEq rasakan bermanfaat untuk korang semua. Ini adalah antaranya, memandangkan DeQdEq masih baru, belum banyak lagi entry dari DeQdEq. tapi DeQdEq akan share apa yg rasanya baik untuk dikongsi.

1) Hai Cikgu Shida…..Dr Rozmey (akhir)

2) I’m fall in love with EYRIQAZZ dan ASROLMANIA

3) Doa Pembuka 12 Pintu

4) Contoh dah depan mata….

5) Adakah Anda Ingin Menjadi Orang Terkaya di Dunia

Ok, DeQdEq dah settle….korang jangan lupa tau…join skali contest nih…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...