Friday, 26 November 2010

Superb....RM3,000 income utk ari ni...

DeQdEq baru ja dapat msg dari manager DeQdEq, msg nya berbunyi lebih kurang la mcm ni: "Julia berjaya submit RM 100,000. Sibuk jaga anak pun ttp maintain close BIG....she can do it, U can do it.."


Money...money...money....klu korang nak tau keja DeQdEq ni senang je, cuma cuba nasihatkan client utk menabung dan melabur dgn CIMB Wealth Advisors (CWA)...kenapa nak invest dgn CWA?banyak sebabnya, antaranya ialah, pulangan CWA lebih tinggi dari ASB...kalau nak tau lebih lanjut korang jenguk la >>>> SINI

Bila client invest dpt la komisyen...Jadi,kwn DeQdEq berjaya dpt client invest RM 100,000. Jadi, income Julia utk satu hari ni ja RM 3,000, dh mcm gaji sebulan utk stgh2 org kan....sapa nak bagi kan....masyuk, masyuk....nih yg buat buntut DeQdEq panas nih...dah x senang duduk...mcm mana nak cari client invest besar mcm ni.....

Saja la DeQdEq nak story mory kt korg pasal nih....betapa rezeki Allah tu ada kt mana2...kita yg kena usaha dan cari sebenarnya...jgn sesekali putus asa...DeQdEq mmg kena kuat semangat dalam kerja macam ni.....DeQdEq ckp utk ingatkan diri sendiri dan juga pada semua...betul x apa DeQdEq kata, rezeki Allah ada di mana2...tgk la, sambil tulis blog pun org boleh buat duit kan....tapi DeQdEq xdela lagi....sbb baru lg dlm blogging ni..

Tapi kalau nak tgk yg dah berjaya buat duit dgn tulis blog ni, tgk la Cik Epal dan Red Mummy....diorang nih mmg best betul....klu x caya korang pegi la berjalan-jalan melihat alam, burung dan juga haiwan di laman blog Cik Epal dan Red Mummy...

Tata titi tutu.....berjumpa lagi di lain masa u ollz.....



No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...