Tuesday, 7 December 2010

1010

Hehhe…bila tgk no 1010 dkt Who’s online, mcm cantik je plak no nih….emmm….dh cecah 1000 la juga org dtg ke blog DeQdEq ni yer…Terima kasih pada semua yang sudi singgah ke blog DeQdEq, yang tinggalkan komen, yang tinggalkan jejak…semuanya DeQdEq ucapkan terima kasih sangat-sangat. Blog DeQdEq tak ada nilainya kalau tak ada orang yang datang melawat…heheheh

Lepas nih kita tunggu plak no 2020…berapa lama masa nak sampai ke bilangan ke 2020..ari ni 7-12-2010, jadi DeQdEq akan update bila plak no 2020 muncul….harap2 tak terlepas no 2020 tu nanti….atau pada sapa2 yang nampak no 2020 di Who’s Online blog DeQdEq nih, tolong ye amik gambarnya dan bgtau pada DeQdEq….

image

Salam sayang buat anda semua…lurve u olllzzzzzzzzz…..harap dpt terus menerus menjadi antara blogger yang dikenali….Terima kasih lagi buat semua yang sudi singgah ke blog DeQdEq….TERIMA KASIH

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...