Friday, 17 December 2010

15736 VISITOR SEMINGGU BLOG 2DAYBLOGGER.COM CONTEST

Nih lagi kencang kan….macam mana leh dapat 15736 visitor untuk seminggu….emm…bukan blog DeQdEq, tapi blog sorang adik nih yang mana traffic blog dia mmg kencang sangat…nak juga ada traffic mcm ni…rasanya semua pun nak kan…jadi, kalau nak perkara yang mesti korang buat ialah >>>> TENGOK SINI

imageKLIK untuk besarkan imej

Nih baru untuk satu minggu ok….kalau setiap minggu berterusan macam nih, mmg best la….kalau nak traffic kencang macam ni, kena la tau caranya. Nak tau, kena la belajar. Nak belajar dengan sapa? Ini yang DeQdEq nak share, ada seorang anak muda yang boleh kita jadikan sifu dalam blogging nih. Dalam blog beliau pun, banyak sangat tutorial yang boleh kita rujuk untuk memantapkan cara kita blogging. Siapakah dia? Beliau adalah Saudara Faisal Abdullah, pemilik 2dayblogger.com, juga penganjur kepada contest ini. DeQdEq paling suka dengan penggunaan bahasa beliau yang sangat mudah difahami dan juga gayanya cuba menjaga bahasa ibunda kita dengan cantik sekali, wlupun adalah sikit-sikit bahasa sempoi nak sesuaikan dengan keadaan dan nampak lebih mesra. Ye lah, skrg nih kan ramai yang menulis dgn mcm-mcm cara, nk singkatkan sampai orang lain tak faham. Tapi, tidak di 2dayblogger.com.

Ini sebenarnya peluang untuk kita semua merebut tawaran hebat oleh 2dayblogger.com untuk meningkatkan trafik. Caranya pun mudah…hanya perlu buat review bagi salah satu tutorial yang ada dalam 2dayblogger.com.

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...