Monday, 13 December 2010

1st Lucky Draw Blog Suka Hati

Pewwwiiiiit……..lucky draw lagi….kali nih Cik Mickey Eyqa tag DeQdEq utk lucky draw oleh Blog Suka Hati Aku….korang nak join? apa lagi ringan-ringankan tangan….>>>>>> TEKAN SINI

Ke hadapan Cik Anne Raini yang seperti gayanya hari-hari dipenuhi rasa cinta, kalau tak takdela blog Cik Anne Raini dipenuhi love2 gitu….hehhehe…love kt blog okies saja…jgn plak love bites….opsss, terlebih sudah…tapi kalau love bites pun apa salahnya kan sebab Cik Anne Raini kita dah ada ikatan sah dengan en hubby..hehehhe…DeQdEq gurau je…..bukti cinta antara Cik Anne Raini dan en hubby telah kita semua leh tengok…tu kat banner lucky draw, kan ke tu Kasyah, anak Cik Anne Raini yang bermata bulat, berpipi tembam…cute sangat….klu jumpa mmg kena cubit dah pipi tembam Kasyah tu…tak pun berduyun-duyun la kiss dari DeQdEq…..heheheh…mesti Cik Anne Raini pun hari2 mst cium pipi Kashah yang tembam itu…tul tak Cik Anne Raini?macam dalm gambar kat bawah nih….eeee…gewammmnya…

Tujuan DeQdEq tulis nih mmg terus terang cakap la nak membodek Cik Anne Raini, En Hubby dan Kashah sekali, kalau la Kashah dah paham aper Auntie DeQdEq tulis nih..hehehe…Pilih lah daku untuk menerima hadiah utk peserta yang kreatif yer….dah kreatif abis la nih DeQdEq tulis….kelas gitu…perasan je lebih..kan..kan..mesti Cik Anne Raini kata gitu..huhuhuu….xderlah….DeQdEq pun saja je nih…nak memeriahkan lucky draw Blog Suka Hati Aku nih….

Bila dah suka hati aku, suka hati engkau,,,suka hati depa, suka hari mereka dan dot dot dot…hahaha….dah makin lama makin merapu la plak DeQdEq nih….Andai punya rezeki buat DeQdEq, Cik Anne Raini kabarkan pada dunia yer yang DeQdEq sudah terpilih….

Ok la…malam ni nak bermimpi la bawa beg lurve2 warna pink tu gi dating dgn Ustaz Rock mcm dalam citer Dakwah Muharram tu..hahahha..kalau tak dpt beg tu pun takper la, tapi nak hadiah lain…sebab hadiah semuanya best2…pastikan DeQdEq dpt juga….kalau tak DeQdEq pi ketuk pintu rumah sampai dapat juga….heheheh

Sekian, semoga Cik Anne Raini, En Hubby dan Kashah terus mendapat limpahan rahmat dan redha Illahi….amin.

P/S: lupa plak nak tag…DeQdEq nak tag

tok esah

alfalora

nurun

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...