Sunday, 5 December 2010

aku blogger AKTIF

 

Yeah…pagi nih DeQdEq nak sahut kempen dari Incik Arif…DeQdEq nak siapkan assignment nih seperti yang Incik Arif nak…so, korang pun leh gak join…<KLIK>

SYARAT-SYARAT DOREMI (yang ditetapkan oleh Incik Arif kita)

  1. buat entri " aku blogger AKTIF !"
  2. pasang header dan linkkan dengan kempen ni
  3. nyatakan di mana umah korang ?....tampin ke, taiping ke, tawau ke,
  4. brapa kali sehari korang up date blog ?
  5. nyatakan apa yang bestnya blog korang ?
  6. beri 5 blog TERBAIK Pilihan korang ......
  7. lastly.....amik ja award ni n letakkan di SIDEBAR ok.......AWARD SINI

 

Mengikut syarat2 Incik Arif, DeQdEq dah buat entry bertajuk “aku blogger AKTIF” nih….juga dah pasang header dan buat link nya….korang just <KLIK> ok….

Incik Arif nak tau umah DeQDeq kat mana yer…kalau kampung kat Sungai Petani, Kedah…tapi skerg nih DeQdEq menetap di Shah Alam.

Dalam Sehari, DeQdEq akan update sekurang-kurangnya 3 kali sehari…mcm makan ubat..hehehe

Apa yg best pasal blog DeQdEq…emmmm….apa yer…rasanya yg best kt blog DeQdEq nih, korang akn dpt lihat perkembangan DeQdEq dari zero to hero….hehhe..insyaAllah,…sbb DeQdEq mmg jadikan blog nih sebagai diari hidup DeQdEq yang tgh mengejar impian dan cita2 dlm masa setahun lagi…

5 blog TERBAIK pilihan DeQdEq ialah:

DeQdEq udah jadi fan club “kelab blogger aref 7” di facebook tu….tima kasih sbb bagi lagi satu peluang/ tempat utk DeQdEq promosikan blog DeQdEq yang masih hingusan nih selepas Eyiqazz dan Zairie Dinzly.

Akhir sekali…boleh la DeQdEq amik award nih kan…hhehee…tima kasih Incik Arif…Korang pun tunggu apa lagi…cepat2 la join ok.

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...