Tuesday, 14 December 2010

Anugerah Tong Sampah Emas

Haa……apa yang korang terfikir bila baca tajuk entry DeQdEq nih…dpt anugerah mmg best kan…bila dapat award dari kawan-kawan blogger pun kita dah kecoh habis…hehehhe…mcm DeQdEq la…excited je bila dapat award….tapi kalau tong sampah, mcm tak best la plak…tang emas tu seronok la kan….emas bleh gadai, dpt duit….kalau simpan emas bleh dijadikan pelaburan utk masa depan..

DeQdEq terdengaq berita kat Hot FM bila dlm perjalanan nak balik kampung pagi tadi…Pasal Anugerah Tong Sampah Emas….Saper penerima yang bertuah nih…bertuah ker..hhehheh..

Penerima yang bertuah tersebut ialah Adriano. Sape plak Adriano ni…beliau merupakan pemain bola sepak Itali….anugerah nih telah diberikan kepada Adriano sebanyak 3 kali. Anugerah ini ialah utk pemain dengan persembahan terburuk dalam saingan Serie A……

Masuk bab bola sepak, mmg DeQdEq tak tau….jadi korang leh tgk lebih lanjut lagi kat Utusan online….

image Sumber: Utusan Online

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...