Saturday, 4 December 2010

Award dari Queen F

Petang tadi balik dari Tanjung Malim ja, DeQdEq check la blog…tgk kt shout mix, Queen F tinggal pesan kata dapat award…..yeah….dapat lagi award….Kiranya ni adalah award DeQdEq yang ketiga….Terima kasih Queen F

Sebelum tu ada assignment nak kena siapkan dulu….hehhee…tak leh amik award nih senang2 jer….Assignment yang Queen F bagi adalah DeQdEq kena jawab dan buat soalan-soalan kat bawah nih.

1. korang buat satu entri pasal award ni.. :) tajuk bebas.. & make sure dalam entri korang tu ada link ke blog Queen F.. :)

Ni lah entry pasal award dr Queen F….heheheh,,,,linknya klik je kt nama Queen F dan gambar award tu….

2. korang kena cerita 5 benda pasal diri korang yang korang rasa Queen F patut tahu.. :D

  • DeQdEq baru lagi aktif berblog nih, baru nak masuk minggu ke-3…wlupun blog nih dah diwujudkan pada Januari 2008
  • Umur DeQdEq 25 tahun..hehehe
  • Graduate dari UiTM Shah Alam, dalam jurusan Sains dan Teknologi Makanan, tapi bekerja sekarang dalam bidang kewangan dgn CIMB Wealth Advisors.
  • Anak bongsu dan tunggal perempuan dlm keluarga..:-)
  • Sentiasa mencuba merubah nasib diri dan mengejar impian besar dan kecil

3. korang kena bagitaw Queen F apa perkara yang korang nak taw pasal Queen F.. :)

  • Latar belakang diri dan pendidikan
  • Minat atau hobi
  • Cita-cita dan impian yang ingin dicapai

4. pandangan korang pasal blog Queen F.. :)

  • kemas dan teratur
  • entry yang menarik

5. lastly, kata-kata daripada korang.. tak kisah la kata-kata semangat ke, perkenalan ke apa ke.. :)

Kata- kata apa ek…emmm…salam perkenalan dari DeQdEq. Rasanya kita lebih kurang baru dlm blogging nih kan..Jadi, jom sama2 kita terus aktif dan jadi blogger yang cemerlang.

Semoga Queen F dapat mengejar segala cita-cita dan impian.

6. paste kan URL entri korang kat comment box! senang Queen F nak melawat.. :)

Nanti check yer kat comment box

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...