Wednesday, 22 December 2010

Award dari Cik Lekit

Dah lama DeQdEq dapat Award nih dari Cik Lekit…tapi tak siap2kan lagi entry pasal award nih…..jadi hari ni DeQdEq nak juga siapkan…..kalau tak, terasa diri berhutang dengan Cik Lekit. Apa-apa pun, DeQdEq nak ucapkan terima kasih sangat-sangat atas pemberian award nih…sangat-sangat la bermakna….

Boleh KLIK pada award untuk melompat terus ke blog melekit.

Sebenarnya, award nih diberi kepada top 10 commentator di blog melekit….kalau cik lekit nak tau, DeQdEq mmg suka tengok nama DeQdEq duduk dalam top 10 tu….sebab tu la DeQdEq rajin nak komen kat blog Cik Lekit…heheheh…saat award nih diberi, DeQdEq mendapat tempat pertama…tapi saat entry ni sedang ditulis, DeQdEq berada di tempat ke-2, di belakang cek la….tak leh jadi nih…nak kena tambahkan komen lagi..hehhehe..

Cik Lekit minta pandangan mengenai blog melekit kan….

Pada pendapat DeQdEq, kalau pasal entry dari Cik lekit, mmg la sgt2 vogue ok…dah tu mesti semua best2…DeQdEq selalu jadikan blog melekit nih sbg rujukan juga sebenarnya dari segi penulisan dan juga entry….

Cuma, DeQdEq ada satu cadangan nak bagi kat Cik Lekit, kalau boleh, Cik Lekit letak la Search Box kat blog melekit nih….senang dan mudah untuk pengunjung taip keyword apa2 yang diorang nak cari kat blog melekit nih….jadi tak perlu la kami nak godek2 kat blog archive….ke dah ada, cuma DeQdEq yang tak perasan….hehehe

Rasanya itu pendapat DeQdEq untuk blog melekit….sekian…

 

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...