Saturday, 11 December 2010

Awat la malaih sgt nih….

Penah tak korang rasa malas sgt…malas sangat2…..sampai tahap tak mau buat apa2…kalau boleh nak dok saja..Gambar kucing kat bawah nih mcm kena ja dgn apa yg DeQdEq rasa hari ni…hehehee…malas tahap gaban....dari bangun pagi tadi, terasa malas la sgt…kalau tidak ari nih nak balik Kedah….tapi disebabkan rasa malas dan badan penat, cancel….jd plan nak balik pagi2 esk plak sebab ada nak gi kenduri kawen kawan sekolah.

Apa patut buat kalau berperasaan macam nih…mcm mana nak hilangkan rasa malas nih…tulun…tulun….nak update blog pun mcm lemau je rasanya…idea mcm x keluar plak…parah tul kalau berterusan mcm nih..

Apa korang buat yer di hari minggu nih….

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...