Wednesday, 1 December 2010

Blog Pink yang famous amous…nyum..nyum

Irine Nadia

image Blog Irine Nadia mmg kesleuruhannya pink. Mungkin mmg peminat pink juga kot orangnya. Tapi apa yg menarik tentula blognya…entry2 yg best, penyampaian yang bersahaja…DeQdEq suka

Liyana Lunia

image

Liyana Lunia pun nih pun memilih pink sebagai tema untuk blog dia…DeQdEq suka sgt masuk blog nih sbb kemas dan teratur….mcm masuk rumah yang kemas dan cantik, kita rasa selesa sangat. Macam tu la juga bila DeQdEq masuk blog Liyana Lunia nih. Cara penulisan dia pun kemas, kalau tak caya tgk nih ok….mcm ni la setiap entry Liyana Lunia, dia akan highlight mcm nih…DeQdEq suka sangat…kemas je…

image

Mommy Pinky

image

Mommy Pinky pun sama….menggunakan tema pink dan putih….dr nama pun dah boleh agak gak…Mommy Pinky, mestila pink. Blog Mommy Pinky byk bg tutorial, dan cara Mommy Pinky sampaikan amatla mudah difahami dan diaplikasikan…Terima kasih Mommy Pinky.

Ailyl Rozanna

image Ailyl Rozana tak menggunakan pink sebagai tema keseluruhan blog dia….Cuma lebih kepada header dan tajuk2 utama. Walau mcm mana pun masih lagi nampak pink seperti warna utama. Orangnya cute sgt..DeQdEq tgk dh mcm anak patung je…mcm pelakon Korea pun ada gak….Blog Ailyl nih pun salah satu blog yg DeQdEq suka lepak.

Kesemua blog-blog yang DeQdEq paparkan nih, semuanya yg famous amous la dan best2….kalau tak manakan boleh tersenarai dalam Final untuk Blog Pilihan Malaysia 2010. Dan mereka nih juga mempunyai ribuan follower okeh…Mantap sih…boleh ke DeQdEq nak menjadi seberjaya mereka juga….

I LOVE THEM coz they choose pink….heheh…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...