Wednesday, 8 December 2010

BLOGLIST 2011 .. SELAMAT DATANG TAHUN BARU

Rasanya mcm baru pertama kali DeQdEq nak join segmen yang Ben Ashaari(BA) buat. Saper tak kenal BA kan, mmg hari2 blog BA takkan sepi langung…boleh kata setiap jam mst ada entry baru dari BA….dah tu BA slalu anjurkan segmen demi membantu sesama blogger….so kali nih, DeQdEq teringin juga nak join….yela, ni peluang utk berada di bloglist BA yg sememangnya popular di kalangan semua blogger.

Syarat2 BA slalunya simple jer….jadi xder la susah sgt pun nak join…utk keterangan lebih lanjut sila >>>> KLIK

BEN ASHAARI

Senang je kan…jadi jom la kita ramai-ramai join yer…..

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...