Tuesday, 28 December 2010

BLOGLIST " SAYA BUDAK BARU BELAJAR"

DeQdEq telah ditag oleh Adik Miela….dah lama Miela tag DeQdEq…tapi baru hari nih DeQdEq siapkan…heheheh

Kali ni untuk masuk bloglist “Saya Budak Baru Belajar”.

Segmen kali ni adalah anjuran mynameika.

so cm ne nak join??


1) buat en3 BLOGLIST " SAYA BUDAK BARU BELAJAR"

2) copy banner tu kat en3.

3) state sekali u all baru ke lama @ tahun create blog la senang...

4) tag la kat sape2 u all nak... ok?bole kan?

5) cam biasa bagi link kat comment box yee..

 

Blog DeQdEq sebenarnya dah lama dibina tapi tak pernah ada entry langsung…sehinggalah pada Februari 2010 DeQdEq ada buat 2 entry…lepas tu bersawang lagi.

Tapi pada November 2010, DeQdEq mulakan langkah aktif sebagai blogger…mula join Nuffnang segala sebab dah berazam nak serius dalam menulis blog….jadi inilah blog yang terhasil

Kalau korang nak join, KLIK je pada banner kat atas tu yer…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...