Wednesday, 8 December 2010

Contest Cipta Banner "Dunia iLa aLia"

DeQdEq mmg tak khatam lagi pun pasal buat banner atau header nih….tapi saja2 juga la nak join kan Ila…dah Ila galakkan DeQdEq cuba…jadi hasil kerja DeQdEq mmg simple sgt la, maklumlah budak Darjah 1 yang buat…hehehe….DeQdEq join juga contest nih utk memeriahkan lagi contest anjuran Ila…..<KLIK>

Berikut adalah ciri-ciri yang Ila inginkan pada banner Ila…..Ciri2 banner yang perlu ada ialah:

  • kena la berkaitan dengan blog aku nie...
  • kena ada pic aku yg ada dalam pages 'tentang aku'
  • nak kan pic yg berlainan pun bole email je kat aku.. nak possing yg macam na?? hehehehe
  • yang pasti warna nya kena ceria... simple...
  • hakim2 nye terdiri daripada ofis2 mate aku... termasuk la lanabusybee(so hang tak bole la nak join contest nie hehehehe)

So hadiah nye tak tau la korang rasa menarik ke tak?? disebabkan aku nak beli external hard drive 500G... so aku nak hadiah kan korang benda yang sama ...(ini DeQdEq copy sebiji dari blog Ila)

Fuhhh..bila tgk hadiah Ila nak bagi..mmg rasa nak gugur jantung…hhehee…mmg mengancam la….jadi DeQdEq cuba luangkan masa dan belajar cara-cara nak buat header.

 header ila latest

Jadi, inilah hasil kerja tangan DeQdEq…. amacam? boleh la ka…utk budak baru belajar…..mmg sgt2 simple….

Seperti biasa, masanya utk tag kawan-kawan….sapa plak kali nih yang bertuah utk terpilih sama2 DeQdEq join contest nih:

Mizzniss

Mr Nakal

Budak Kecik

Siti Saffiyah

Mickey Eyqa

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...