Monday, 13 December 2010

Contest Sempena Anniversary & Birthday |Khas Buat Isteri Tercinta

Baiklah, kali nih DeQdEq nak join contest yang Tn Punya anjurkan….sebenarnya dah lama tau pasal contest nih, tapi xder idea yang nak dicadangkan pada Tn Punya…..tiba2 baru ari nih DeQdEq terfikir satu idea…harap2 masih blum terlambat…

Pada korang semua, kalau nak join contest nih…ringankan tangan >>>>> TEKAN SINI

Cadangan DeQdEq pada Tn Punya, sempena hari lahir isteri Tn Punya iaitu malarang-kak, DeQdEq ingin mencadangkan pada Tn Punya utk buat suprise delivery atau pun Tn Punya leh menghantar sendiri pada isteri Tn Punya. Nak suprisekan apa….haaaa…cuba tgk gambar kat bawah nih….cantik tak….nih merupakan cup cake bouquet, hasil kerja dari totcupcakes.com.

Menarik tak Tn Punya….hehehe…slalunya kita mesti nak bagi jambangan bunga pada insan tersayang pada hari-hari istimewa..tul tak?tp pasti ini lebih mengujakan Tn Punya dan juga isteri…bkn jer Tn Punya dan isteri akan teruja, saper2 yg tengok pun mst impress dan teruja….sbbnya DeQdEq tempah cup cake biasa pun kawan2 dah teruja….leh tgk TESTIMONIAL dari DeQdEq sendiri…>>>> Tekan SINI

Jadi, kalau Tn Punya tempah cup cake bouquet nih…mst lagi menarik dan dapat memberi memori yang lebih indah…cewasss…mula2 nak cdgkan Tn Punya buat suprise delivery…tp bila tgk balik syarat2 katanya isteri Tn Punya yang akan menilai kan…jadi tak leh la nak jadi suprise lagi….heheh….tp boleh je kita ubah Tn Punya deliver sendiri cup cake bouquet nih pada isteri, dan jangan lupa hadiahkan sekali ciuman yang paling ikhlas buat si isteri tercinta, kalau bleh depan kawan2 dia pun takper….mesti si isteri tersenyum bahagia berhari-hari lamanya…

Kos utk cup cake bouquet ni cuma RM 65 tunai (tak termasuk delivery)

Untuk tempahan dan nak tau lebih detail atau nak tgk pilihan-pilihan atau corak cup cake yang menarik.., Tn Punya leh tgk kat link-link berikut:

http://www.totcupcakes.com/

http://www.flickr.com/photos/totcupcakes

Seterusnya, utk anniversary Tn Punya dan isteri DeQdEq cadangkan romantic dinner…tapi tak tau kat mana…sbb tak biasa pegi mkn2 kat tempat romantik nih…jadi berapa bajet pun tak tau….tapi yang pastinya makan berdua masih di bawah RM 200, pasti leh dapat la…lagipun anniversary Tn Punya dan isteri dulu kan baru besday…dan juga anniversary tu jatuh pada hari sabtu…jadi leh la jadikan malam minggu tu malam yang paling best….DeQdEq nak cadang byk2 pun DeQdEq ni msh bujang…jd xtau la apa yg best utk pasangan hangat mcm Tn punya dan isteri nih…heheh

Cuma, DeQdEq harap cadangan utk cup cake bouquet ni leh jadi pilihan…pada deQdEq cup cake bouquet nih ada nilai sentimental yang tersendiri…

Sekian yang berhormat, DeQdEq mengundur diri dulu….Semoga Tn Punya dapat menjadikan hari2 adalah hari istimewa buat Tn Punya dan isteri…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...