Sunday, 5 December 2010

The Coolest Blogger Award

Bila tgk kat dashboard blog DeQdEq, terpandanglah entry menarik dari Hidup Ku Hidup Semua, HKHS….maklumlah tajuknya Menang The Coolest Blogger Award.  Jadi, bila dah baca sekali terkena tag pula utk sapa2 yang baca entry HKHS nih….Jadi, DeQdEq pun siapkanlah yer tugasan nih…maklumlah, nak belajar jadi cool juga..heheh…slalunya kawan2 mst kata DeQdEq nih skema…huhuhu…jadi DeQdEq nak jadi cooooolllll…ok

Berkut adalah syarat2 nye..(jeng jeng jeng):


(1).buat satu entry dan letak pic award nie dalam entry..dan link kan ke http://kimicnol2203.blogspot.com

DONE

(2).letak award nie kat sidebar beserta link ke  http://kimicnol2203.blogspot.com.

DONE

(3).jawab 2 soalan mudah..

       -ape benda paling cool dalam hidup kowang??

emm…paling cool apa ek….mgkn waktu1st time dpt income cecah 5k, maklumla fresh graduate, bila keje bleh dpt income byk tu…cooolll la

       -siapa owang paling cool pernah kowang jumpe??

org plg cool plak…rasanya seseorang yg kini jd peneman tika sedih dan gembira, dia berjaya ubah prinsip hidup DeQdEq

(4).tag 3owang blogger..(roger2 kat dyowng)

Miela (jgn sedih2 lagi yer…nih DeQdEq tag Miela lagi….dan pastikan nama Miela betull…heheh)

myvitrd

aishah

Micky Eyqa

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...