Tuesday, 7 December 2010

Cuppies Cake (series 2)

Sebenarnya entry nih DeQdEq buat khas nak bg kredit kat kawan DeQdEq iaitu Kak Ellin nih….dia mmg buat bisnes cup cake dari rumah…bukan je cupcake, mcm2 lagi la ada….korang leh tgk sendiri kat website totcupcakes….kira DeQdEq nak support kawan la nih..hehhehe….slalu dok tgk cup cake yg dia buat kat facebook je….jadi hari nih sempena besday kawan, teman sepejabat DeQdEq iaitu Amey Suriati….DeQdEq tempah la cup cake dari totcupcakes nih….tercapai la hasrat DeQdEq nak makan cupcake dr totcupcakes…..sooo yummmyyyy….and I really love this moment…..enjoy this pic ok…

 

P1011029

LOVE this pic…….

 

P1011019 P1011022 

Actually, happy belated Amey…..maaf la tak dapat nak sambut wkt 4-12-2010 ari tu…dh ada majlis tunang ili plak…..

 P1011026 P1011027 

Nice pic……semua pun sporting jer wkt nak bergambar nih….termasuk la Ustaz Jo…hehehe

Terima kasih semua yg ada bagi memeriahkan lagi majlis kejutan kecil-kecilan utk Amey…

Amey, semoga panjang umur dan sentiasa dilimpahi rahmat dan redha Allah…wishing you live happy,healthy and wealthy…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...