Friday, 3 December 2010

CWA New Year Kick Off 2011 (part 1)

Semalam mmg hari yg agak sibuk buat DeQdEq..seperti yg DeQdEq update semalam…DeQdEq nak pegi New Year Kick 2011 di Sunway Convention Centre. Kalau korang nak tau DeQdEq bekerja sebagai consultant di CIMB Wealth Advisors (CWA). Semalam juga genap la 2 tahun DeQdEq bekerja dgn CWA. Dah byk suka dan duka yg DeQdEq lalui sepanjang 2 tahun nih….

Jadi, apa tu New Year Kick Off….sebenarnya majlis ni mmg antara julung2 majlis yang akan diadakan oleh CWA untuk consultant2 mcm DeQdEq. Majlis nih akan diadakan setiap awal bulan 12 bagi setiap tahun. Ini kerana CWA akan mengumumkan contest2 yg ada utk consultant mcm DeQdEq serta yang paling best tentulah hadiah-hadiahnya juga trip percutian bagi mereka yang superb….

Jadi, DeQdEq nak share apa yang berlaku semalam yer…

opening show Majlis pembukaan dengan persembahan tarian salsa.

 

Persembahan yang plg menghiburkan….persembahan silap mata, main tukar2 baju…

show 3

Ni plak pertunjukan akhir, iaitu persembahan akrobatik kot…DeQdEq pun xtau la…tp mmg mantap la diorang nih leh dok bergantung kat kain tu dah tu buat mcm2 aksi….mmg berani betul.

Semua persembahan nih adalah selingan di antara babak2 penting dan menarik..hehhee

Really enjoy this moment.

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...