Friday, 3 December 2010

CWA New Year Kick Off 2011 (part 2)

Sebelum nih dalam PART 1 DeQdEq dah citer pasal persembahan wkt NYKO semalam….emmm, tapi apa yg bestnya waktu NYKO….apa inti patinya, apa isi pentingnya kan…Apa hadiah yang ditawarkan utk contest2 yang CWA buat….mmg banyak sgt contest yang CWA buat…

P1011000

DeQdEq bersama Amey dan juga bakal consultant berjaya di CWA, En Asrol…..Asrol pun dah buat review pasal NYKO ni kat blog dia. Kalau nak tgk  <KLIK>….Asrol merupakan kawan yg DeQdEq kenal melalui blog juga…Asrol mmg best dan sgt positif. Mmg ada ciri2 orang berjaya….

P1011011

Nih adalah acara paling kemuncak semalam. Trip utk consultant yang berjaya telah diumumkan. Sememangnya inilah yang dinantikan oleh semua consultant. Kalau korang bleh nampak pada gambar nih, kalau x nampak tak apa DeQdEq tulis plak yer…hehehe…

Para consultant yang berjaya sepanjang tahun 2011 akan dibawa ke:

1) Nice, France

2) Monte Carlo, Monaco

3) Florence dan Milan, Italy

Uish….mmg giler betul lah CWA nih…tak penah dibuat pegi sampai 3 negara skali…Mmg nak kerja kuat utk 2011 nih…tak sabarnya nak pegi semua tempat nih…bila lagi nak tgk negara orang…lagipun free plak tu…

Ini baru satu…ada banyak lagi hadiah dan trip yang CWA tawarkan….Jadi, kenalah kerja kuat utk tahun 2011….Tak sabar utk masuk 2011…

P1011016   P1011013

Ni la group Fantastic….Fantastic go…go…go…semua tgh berkobar-kobar dan semangat nih….

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...