Tuesday, 14 December 2010

DeQdEq balik kampung…..

Pagi nih nak balik kampung….kampung chek kat sungai petani, kedah….sapa2 yang mai sungai petani leh la nak hello –hello chek no….ceh…mencuba utk tuning cakap kembali ke loghat Kedah…hehhheeh…..bkn apa bila dah duk Shah Alam ni lama, lebih 6 tahun, cakap pun byk cakap luar je…tambah2 bila keja pun jumpa ramai orang….jadi cakap biasa je la…takkan nak ckp loghat kedah lak wkt dgn client…klu client org Kedah gak takpala….

Dah lama juga DeQdEq tak balik Kedah nih….last balik pun wkt Raya Puasa lepas je la…Raya Haji pun x balik…kalau nak tau apa jadi DeQdEq beraya haji buat kali pertama di KL, korang tgk la SINI….

Nak balik pagi2 konon..tapi terbangun tadi dah pukul 6….jadi nih dah siap2 sempat lagi nak update blog dulu…heheheh….balik kampung nanti takut rindu je nak blogging…kt umah xdak internet…nih yg nak cari broadband satu…senang nak update blog di mana-mana jua dan bila2 waktu saja….

Perjalanan akan mengambil masa dlm 4 jam setengah…mudah-mudahan DeQdEq selamat sampai dan dipermudahkan perjalanan utk sampai ke kampung…amin….Kawan-kawan semua tolong doakan yer…

Kita jumpa lagi nanti….kalau sempat DeQdEq update blog kat kampung, DeQdEq akan cuba….

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...