Monday, 13 December 2010

Eh…nih Churp Churp earning DeQdEq ke?

Rasanya kebanyakan blogger yang berdaftar dgn Nuffnang mesti ada akaun Churp Churp juga kan…Hakikat sebenarnya, DeQdEq nih tak paham-paham lagi pun mcm mana yang blogger2 dok citer dpt duit dr Nuffnang….DeQdEq cuma join je la…klu dpt duit lebih dr Nuffnang alhamdulillah…kira rezeki….walau pun DeQdEq tak faham pun..hehehe…

Tapi, nih DeQdEq nak citer pasal Churp Churp….dari Churp Churp nih pun leh buat duit….yg DeQdEq faham kita cuma promote jer iklan2 yang dah Churp Churp assign kat kita melalui twitter atau facebook….dari situ nanti dpt duit la…mcm mana? jgn tanya DeQdEq…DeQdEq pun blur lagi…apa yg DeQdEq leh share, DeQdEq penah dpt jemputan tgk citer Premier Screening Narnia 3 lepas seminggu je join Churp Churp nih…korang ringan-ringan la tangan tengok >>>>> SINI

image

Malam nih bila masuk je Churp Churp semua assignment DeQdEq dah completed…jadi kena tunggu je la assignment yang baru plak….cuma ada satu perkara yang menarik kat sini..heheheh….

Korang nampak tak bawah nama DeQdEq tu, dah ada RM 1.20 earned…..kiranya DeQdEq dah dpt duit sbyk RM 1.20 dari Churp Churp la kan…alhamdulillah…wlupun tak banyak heheheh, walaupun kena tunggu lagi RM 98.80 utk cash out…tp sekurang-kurangnya dah nampak hasilnya….Dari Nuffnang mmg DeQdEq masih tak nampak apa2 punperkembangan lagi…tp Churp Churp dah nampak…..

Apa lagi…lepas nih rajin2 la tweet dan facebook assignment yg Churp Churp bagi pada korang yer….

Terima kasih Churp Churp…

1 comment:

ShaLLeyShaLina said...

sis..sy baru rm0.40 hihi

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...