Sunday, 12 December 2010

Eyriqazz sombong ker?

Tajuk dah bunyi seperti berbaur fitnah atau mengumpat nih….huhuhu….minta maaf yer…DeQdEq bkn nak mengata atau mengumpat apatah lagi memfitnah….saja ja nak buat gempaq skit…hehhe

Eyriqazz….saper Eyriqazz? klu korang aktif blogging mst kenal dgn Eyriqazz…..DeQdEq mula2 menulis blog nih pun byk sgt DeQdEq blajar dari Eyriqazz…kalau tak, xdela terciptanya entry ni….<KLIK 1> dan <KLIK 2>

image

KLIK gambar utk nampak dgn lebih jelas

Al-kisah DeQdEq menulis entry nih sebabnya dlm satu entry DeQdEq yg bertajuk My 15 >>>> TENGOK SINI…..DeQdEq ada berangan-angan nak tag Eyriqazz dan juga cik epal…memang berangan habis la….saper yg tak kenal Eyriqazz dan cik epal ni dlm arena blogging,..tul tak?berangan tak hingat punya la DeQdEq nih..hehehe….takpela kan saja2 ja nak tag diorang nih sbb contest yang Cik Carl buat nih amat menarik yang mana korang kena story mory apa2 ja pasal korang atau benda ke apa ke…tp semua kena citer pasal 15 benda yer….sbb tu DeQdEq teringin nak tau pasal Eyriqazz dan cik epal….jadi berangan la tag diorang nih….wlupun tau blogger popular dan sibuk mcm diorang nih mst tak sempat nak buat GA atau contest2…sedangkan DeQdEq yg tak sibuk ni pun berderet dok ada tag yg tak settle lagi….heheheh

Tapi, DeQdEq mmg kagum la dgn Eyriqazz…mmg tak penah menghampakan kawan2 blogger wlupun yang tak semenggah mcm DeQdEq nih…ttp je Eyriqazz melayan atau membalas komen2 DeQdEq kt blog Eyriqazz. Pasal DeQdEq tag Eyriqazz nih pun Eyriqazz telah tinggalkan komen kat DeQdEq…..huhuhhu….x caya sungguh…Eyriqazz mmg terbaik….korang tgk sendiri ni ok…

image KLIK gambar utk lebih jelas

Eyriqazz tak sombong langsung…wlupun Eyriqazz tak sempat nak join GA dan contest2 apatah di tag oleh DeQdEq nih, tp Eyriqazz takdela abaikan msg DeQdEq kt twitter pd Eyriqazz, malah anEyriqazz singgah blog DeQdEq dan tinggalkan komen bgtau Eyriqazz sibuk dan ucapkan terima kasih lagi sbb tag Eyriqazz….mmg terasa sgt dihargai oleh Eyriqazz….Eyriqazz best….seronoknya hati DeQdEq sbb blogger hebat mcm Eyriqazz sudi melayan DeQdEq wlupn hanya dgn satu komen Ok…

Terima kasih Eyriqazz…semoga Eyriqazz terus sukses dlm arena blogging nih…sbb skp tak sombong dan tak meninggi diri mmg akan membuatkan Eyriqazz terus menerus disukai ramai….

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...