Monday, 13 December 2010

facefood.com.my…aper plak nih?

Sebelum nih DeQdEq penah citer pasal Farmbook.my kan….kalau yang tak tau…leh >>>>> TEKAN SINI

Macam-macam sekarang nih ka, dari facebook…lahirlah banyak lagi laman sosial atau laman niaga macam Farmbook.my dan yang terkini, facefood.com.my….caya lah diorang nih….ada jer idea diorang utk membantu sesama kita….

Tadi bila masuk je Farmbook.my tu…DeQdEq ternampak plak promosi dari facefood.com.my….Apa lagi, DeQdEq pun terjah la tengok kan…apa benda la plak nih….laman web nih menempatkan senarai kedai-kedai makan beserta gambar kedai lagi mengikut jenis, contohnya Melayu, Cina, India, Thai, Western dan banyak lagi.

Jadi pada sapa2 yang mmg minat utk jalan-jalan cari makan, boleh la melawat facefood nih utk mencari idea kat mana plak spot nak makan….mmg byk senarai yang diorang sediakan….

image

KLIK imej untuk melompat ke laman Facefood.com.my

Ni plak…DeQdEq saja la nak share….selalunya page view blog picisan DeQdEq nih tak penah sampai angka 200…tp ari nih…alhamdulillah telah mencecah juga ke angka 200…

Terima kasih buat semua yang sudi singgah ke blog DeQdEq nih….salam perkenalan pada yang sudi menjadi follower DeQdEq pada hari ini….tanpa korang yang dtg ziarah blog DeQdEq nih, blog DeQdEq ibarat rumah yang tiada penghuni gitu..hehhehe….Terima kasih semua…Lurve u ollssss….

image

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...