Wednesday, 8 December 2010

Follow Mollow

Tadi ternampak GA dari Mr Money nih…DeQdEq plak mmg tgh semangat je lagi nak join contest, kempen, GA dan yang sewaktu dengannya…Cuma memeriahkan dan meraikan tuan rumah dah buat majlis kan….Mari kita semua memeriahkan “Follow Mollow”

Berikut merupakan syarat-syarat yang Mr Money tetapkan yer….DeQdEq mmg copy sebijik dari Mr Money.Kalau nak tgk lebih detail >>>> KLIK

1-Buat Entry mengenai GA ini yang bertajuk "Follow Mollow". Tajuk len tidak akan diterima. DONE

2-Masukkan sekali banner kat atas nie dan link kan ke post ini. Susah2 Mr Money design kejap tadi. X kisah banner nie x cantik, janji ade kat post korang. DONE

3-Nie wajib. Anda dikehendaki Follow blog nie. Dah nama pon "follow mollow " kan?yang dah follow tu, xyah la follow lagi skali. Hehehe.. DONE

4-Kalau Rasa nak letak banner tu kat sidebar pon boleh jugak. Tiada paksaan. DONE

5-Kalau rasa nak tagged pon boleh jugak.....DONE

6-Kalau nak masukkan blog Mr Money dalam blog list korang pon lagi la OK. Heheh

7-Setelah semua dah settle, jangan lupe tinggal jejak kat ruangan komen. Ruangan Komen sahaja, kat shout box tidak dilayan.....

 

Kali nih sape plak yer DeQdEq nak tag….

CheqppJoy

iLa aLia

Cikgu

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...