Wednesday, 15 December 2010

GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL

Mr Cool singgah blog DeQdEq dan tinggalkan mesej di shout box DeQdEq pagi tadi…bila tekan je LINK, terpegun DeQdEq melihat hadiah yang ditawarkan. Hadiahnya ialah IPOD SHUFFEL tu….boleh la DeQdEq ber ‘shuffle’ lepas nih dgn anak-anak sedara DeQdEq..hhehe…nanti mesti anak-anak sedara DeQdEq kata, dah buang tebiat apa maksu aku nih..huhuuhhu…

Tak kisah la kan DeQdEq nak bershuffle ke tak…yang pentingnya DeQdEq nak kan IPOD SHUFFLE nih…..setelah kecewa sebab tak menang dlm contest My 15’ anjuran Carl…heheheh…xada la kecewa sangat…join pun sebab suka2 je lepas kena tag dengan Cik Eyqa.Jadi untuk menebus kekecewaan DeQdEq ini….DeQdEq nak join plak contest dari Mr Cool ni….Hadiah yang ditawarkan sangat la coooooolllll….

Cara join GA :

1. Jadi follower Mr Cool >>>> DONE

2. pergi kat exchange link pastu masukkan link blogspot ( pasti nombor giliran anda ) >>>> DONE (NO 28)

3. Korang klik Share button facebook (  pasti nombor giliran anda ) >>>> DONE (NO 30)

4. Buat satu Entry yang menarik dan pastikan ada 'GIVE AWAY IPOD SHUFFLE DARI MR COOL' pasti letakkan banner diatas >>>> DONE

5. Pastikan ada tag member korang sekurangnya 5 orang atau lebih terpulang pada korang >>>> DONE

Dik Mickey Eyqa

Dik Miela

Cik Lekatlekik

Pensil Kontot

Bee

Scarlett O’Hara

Myna

CheqPpJoy

Nurul Najwa

Tasha

Chikako

 

6. Pastikan anda letakkan link referrer anda dalam setiap entry anda siapa yang Tag anda >>>> DONE

7. Setelah selesai korang comment dan tinggalkan link blog yang dh buat pasal entry GA ipod shuffle ni.. (kalau ada masalah nak comment e-mail kat (mrcoolismeo@gmail.com) >>>> DONE

8. Emailkan no giliran exchange link dan nombor korang yang dah share ( arahan 2 & 3) emailkan kat mrcoolismeor[@]gmail.com (syarat ni tak wajib buat tapi yang ada gift special pada yang bertuah) >>>> DONE

9.Pemenang dipilih berdasarkan entry terbaik.. dan referrer terbanyak

10.siapa folower yang ke 1010 akan mendapat hadiah misteri dari Mr Cool

11.Warga negara Malaysia yang menetap di Malaysia sahaja >>>> DeQdEq menetap di Shah Alam

 

Ok, pada semua kawan-kawan yang singgah blog DeQdEq nih pun DeQdEq ajak join skali dan sokong GA dari mr cool ni yer…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...