Tuesday, 14 December 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh

Pagi tadi bila buka blog..tengok2 kena tag lagi utk join GA….kali nih kena tag oleh mie…mie nih sebenarnya kawan sekolah DeQdEq…bila dah mie tag DeQdEq pagi tadi, tak sempat lagi nak siapkan assignment nih sbb nak balik kampung kan…

Nih dah sampai kampung, dpt lak internet terus la buka blog dan siapkan assignment…

KLIK gambar utk melompat ke page Edy

GA kali nih sangat menarik sebabnya penganjurnya, Edy menawarkan hadiah untuk 30 pemenang…cayalah…nih kalau tak bertuah juga nak dpata tak tau la…hehheehhehe…hadiah2 berupa beg sulam, fridge magnet, key chain dari pelbagai negara seperti Padang/Bukit Tinggi, Singapore dan Beijing……malas la nak cakap banyak….korang tengokla sendiri yer >>>> TEKAN SINI 

DeQdEq tak kisah la dapat hadiah mana-mana pun sebab semuanya nampak menarik sangat. Jadi, kalau korang berminat juga nak join, ringankan tangan anda…..tengok SINI…..

Kali nih DeQdEq nak tag Cik Mickey Eyqa lagi…sbb adikku yang sorang nih rajin juga join GA….tak lupa juga pada Cik Miela Tahril

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...