Thursday, 2 December 2010

Hari yang sibuk….

Rasanya dua hari nih mcm agak sibuk buat DeQdEq…jadi mcm tak sempat sgt nak update blog….Semalam dah gi tgk Narnia 3…tapi masih tak sempat nak buat review pasal Narnia 3….uhhuhuu….ari nih plak seharian di Sunway Convention Centre sebab hadiri New Year Kick Off 2011 yang dianjurkan oleh CWA….dah ty malam nih terpaksa pegi bengkel kawan nak repair pintu kereta plak…X dapat lagi nak update blog malam nih..huhuuhu….Padahal hati tengah berkobar-kobar je nak update citer terbaru dan terkini untuk tatapan kawan-kawan ku dan juga pengunjung blog DeQdEq yang amat2 DeQdEq hargai…lurve u ollzzzzzzzz….muahhhsss…..

Nantikan citer DeQdEq nanti yer semua….

love

DeQdEq sayang kamu…….muaaahs….

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...