Tuesday, 7 December 2010

Header blog DeQdEq, khas dari Cik Lekik

Gembiranya rasa malam nih, dah la baru tgk drama yang best dan menghiburkan hati….lepas tu singgah la kt blog kawan baik DeQdEq iaitu Cik Lekik (nama panggilan DeQdEq pada dia). Walau pun Cik Lekik tak berjaya dalam Segmen BA: Andai Aku, tapi Cik Lekik yg sememangnya punya idea kreatif, dgn baik hatinya mencipta dan mereka bentuk header khas utk blog DeQdEq….maklumlah DeQdEq nih baru lagi, tak pandai nak buat header…Cik Lekik menyumbang pada DeQdEq sebab DeQdEq ada citer sebelum nih apa lagi yg DeQdEq boleh ubah atau tambah pada blog DeQdEq yg masih hingusan nih…kalau korang pun ada idea utk DeQdEq, bleh tgk sini <KLIK>

Korang tgk sini ok….pemberian khas dari Cik Lekik utk DeQdEq tanda persahabatan kami di blog nih…

header dr cik lekik

DeQdEq mmg rasa sgt2 terharu dgn pemberian Cik Lekik nih…Terima kasih banyak Cik Lekik….DeQdEq suka sangat…dan menepati tema warna oren yg jadi pilihan DeQdEq….Cik Lekik mmg pandai…lurve you…muaahhhh

DeQdEq dah letak pun kt header..tapi ada satu masalah plak…kenapa sekerat je yg appear kt blog DeQdEq….macam mana DeQdEq nak buat bagi header nih nampak penuh kat blog DeQdEq….tolong DeQdEq……

Apa komen anda dgn hasil tangan Cik Lekik…cantik kan…..

 

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...