Friday, 3 December 2010

Here I come New Zealand! Awesome adventure awaits! Book your tickets now starting from RM199!

Here I come New Zealand! Awesome adventure awaits! Book your tickets now starting from RM199!

Wah......mantap sih....pegi New Zealand cuma RM 199...Giler ahhh murah...

Apa yang ada di New Zealand? Meh, jom kita tgk skit.....

image

KLIK pada gambar utk lihat lebih banyak tempat

“The third-largest city in New Zealand, Christchurch makes for an excellent travel base on the country's South Island. Located about halfway down the South Island's eastern coast, it is the main city of the Canterbury region.”

image

KLIK pada gambar

image

KLIK pada gambar

Cukup tak gambar—gambar nih…kalau tak cukup….just click pada gambar, nanti Korang akan dapat tgk lebih banyak lagi tempat-tempat menarik di New Zealand.

 

Jadi, tunggu apa lagi….korang yang nak berbulan madu ker tambah-tambah skrg nih, ramai yang nak kawen bulan 12 ni ka….amik la peluang nih, booking jer tiket sekarang….takpela lambat skit bulan madu korang…tp boleh tinggal kenangan utk seumur hidup….Tak pn lepas nikah pegi jer dulu bulan madu dalam negeri…pastu tahun depan pegi lagi utk yang kat luar negara plak…

Pada para suami….isteri anda pasti lebih sayang pada anda kerana dapat menghadiahkan percutian yang begitu romantis dan menyeronokkan…hehehehe…kalau DeQdEq nak jer bulan madu kat cni…alang2 tiket dpt murah kan…kena siap duit utk hotel, makan dan shopping of course….. 

image

KLIK paparan

image

KLIK paparan

 

SELAMAT PENGANTIN BARU

SELAMAT BERBULAN MADU

SELAMAT BERCUTI

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...