Thursday, 16 December 2010

Jangan jeles semua…adik DeQdEq bagi award

Lepas je sahur pagi tadi, DeQdEq terus on laptop mcm biasa la apa lagi nak buat kan….bila lo in jer akaun blogger, tengok2 kt dashboard, entry2 terkini ari blog-blog yang DeQdEq follow, ternampak la tajuk entry : Award Untuk Dia yang Disayangi dari Miela Tahril iaitu adikku sayang yang sering singgah blog DeQdEq…kiranya tiap2 hari mesti Dik Miela nih singgah…DeQdEq kenal Dik Miela ni pun melalui blog ni la…kami selalu berbalas mesej di shout box di blog masing-masing. Sebagai tanda ingatan DeQdEq selalu tag Dik Miela nih bila join contest, GA atau award.

Memang terharu sangat-sangat bila entry yang Dik Miela ni tulis dan award yang pertama kalinya dari Miela Tahril ni khas buat diri DeQdEq je ok….kelas gitu….hehhehe…memang tak sangka sangat Dik Miela….Akak memang terharu dan menghargai sangat2 pemberian Dik Miela nih…Terima kasih yer adikku sayang….

Korang nak tengok awardnya….jeng..jeng…jeng….inilah dia award khas dari Dik Miela hanya untuk DeQdEq sorang je…yang lain jangan jeles, jangan lak meleleh air liur tu tgk award DeQdEq nih…hehehe

Jangan kata DeQdEq mereka cerita sendiri atau berangan ja lebih yer….DeQdEq x ckp kosong…ni haa..DeQdEq tunjukkan buktinya ok…

imageNak tengok lagi >>>> TEKAN SINI 

Satu hari nih, DeQdEq akan tersenyum riang…..terharu sangat2 tau, DeQdEq dpt adik yer dari blogging nih…..

Ok la, nak mengarang untuk join contest Nuffnang dan juga Red Ribbon Boutiuqe plak nih….TUNGGU…Dik Miela jangan bosan plak yer kalau akak asyik tag Dik Miela jer…heheheh

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...