Wednesday, 1 December 2010

Jom Terjah Blog AnakDaraBen

Pagi nih juga DeQdEq gi singgah blog cik Gallus Gallus….ternampak la satu contest yg cik Gallus Gallus join…nampak menarik minat DeQdEq…jadi nak juga join…Jadi DeQdEq pun gi la terjah blog Anak Dara Ben nih….DeQdEq suka sgt, sbb warnanya pink….dah tu kemas je blog Anak Dara Ben nih…xdela serabut nak baca blog nih….

banner  Lucky draw nih adalah anjuran Anak Dara Ben

Syarat-syarat nak masuk lucky draw nih pun senang je….yg bestnya hadiah lumayan yg disediakan.

Yang pastinya nak kena tag 2 orang kawan plak…jadi DeQdEq nak tag

Cik Lekat Lekik

Mizzniss

Jadi mari lah kita join beramai-ramai dan memeriahkan lucky draw Anak Dara Ben

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...