Monday, 20 December 2010

KENANGANKU SEBAGAI BLOGGER

BEN ASHAARI

 

1) Tarikh lahir blog anda .. Januari 2008

2) Punca kelahiran blog anda

Ingin memahami apa itu blog, sbb duk dengar selalu pasal blog.Tapi tak paham apa pun…jadi bila search cara buat blog sendiri..jumpa la blogspot nih…daftar je la diri….tp tak tulis pun apa2 entry lagi…bersawang sampai 2 tahun lamanya…

3) Orang pertama yang jadi follower anda:

us_oo…DeQdEq ucapkan terima kasih sgt2…tp DeQdEq nak track balik x dpt sbb us_oo tak letak link blog dia kt profile blogger. Juga kepada follower DeQdEq yg lain…tanpa semua tak bermakna DeQdEq menulis blog ni.

image

4) Entri pertama anda sebagai blogger:

Entri permulaan sbg blogger yang baru nak mencuba setelah blog bersawang selama 2 tahun ialah “ SIAPA SAYA”. Skema habis..hahhaha…sebab tak pandai dan tak tau arah tuju menulis blog lagi.

5) Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits:

Rasanya entry panas ni la…...”Panas…hangit…video seks dua beradik melakukan aksi orang dewasa

6) Blogger pertama yang anda jumpa: ASROL MANIA

7) Blog yg DeQdEq minat: RedMummy

8) Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger:

Pertama kali aktif sbg blogger dan join Nuffnang dan Churp Churp, DeQdEq dpt tiket tgk Premier Screening: Narnia 3…best sangat2…sbb wkt tu br je mula aktif dlm seminggu.

Selain tu baru2 ni jer yang paling DeQdEq suka sgt dan rasa tersenyum sampai ke telinga blogger hebat iaitu Ben Ashaari jd follower DeQdEq kt Twitter dan blog DeQdEq nih…pastu siap tinggalkan komen okey…pastu jd friend kat Facebook dan berbalas komen lagi…seronok sangat2…

9) Ceritakan kenangan pahit anda sebagai seorang blogger:

Kenangan pahit….emmm, xtau la sbb DeQdEq masih baru…dlm sebulan  ni mcm tak ada yang dikira kengan pahit lagi…

10) Impian anda terhadap blog anda:

Impian DeQdEq pada blog DeQdEq ialah, DeQdEq berharap sgt2 dapat dikenali di kalangan semua blogger dan juga DeQdEq nak gabungkan dunia kerja DeQdEq dan blog DeQdEq nih.

2 comments:

farhaniza azman said...

keep blogging yep! nice story ..

DeQdEq said...

@ farhaniza azman:

tima kasih dear...

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...