Monday, 20 December 2010

Kenapa macam suram jer blog ari ni? sudah hilangkah sinarnya…

Emmm…apsal mcm suram sgt jer blog DeQdEq dari semalam yer…adakah kerana DeQdEq sudah kering idea utk menulis…huhuuu…mcm mana nak tambah lebih ramai kenalan dan juga pengunjung di blog DeQdEq ni…

Memang susah kan nak maintain trafik…mcm juga market kita…kalau sapa yg selalu tgk KLSE, mata setiap jam akan ada naik dan turun…graf takkan terus naik je, graf juga takkan turun jer kan….pasti grafnya akan naik dan turun…

Tapi, DeQdEq mengharapkan msk bulan ke-2 DeQdEq menulis blog ni, DeQdEq akan dapat menggandakan pengunjung ke blog DeQdEq…jika sekarang purata dlm 200 unique views sehari…adakah DeQdEq boleh mencapai skrg2nya 400 unique views dlm sehari…nak target ribu riban mcm jauh sangat…heheheh…

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...