Wednesday, 1 December 2010

Kenapa Saya Mahu Berada di Bloglist Eyriqazz.Com

Emmm…bila ternampak ja entry dr Eyriqazz nih…terus ja DeQdEq klik nak baca isinya…Tajuknya dah memberi keseronokan…Yelah saper yg taknak tersenarai dalam bloglist Eyriqazz kan. Jadi, DeQdEq ingin mencuba nasib utk menempatkan blog DeQdEq yang msh keanak-anakan ini di blog Eyriqazz yg dah ibarat mentor utama pada saat-saat awal DeQdEq mengenali dunia blog ini..Eyriqazz pun mmg suka mengajar agaknya, sbb tu banner Eyriqazz pun guna tema Great Teache Onizuka..hehehe

Sebelum nih pun DeQdEq penah cerita yg DeQdEq suka dgn Eyriqazz….korang boleh tgk <SINI>….Eyriqazz mmg banyak sgt bagi tips pada blogger baru mcm DeQdEq

image

Kenapa DeQdEq mahu berada di bloglist Eyriqazz.Com :

DeQdEq ingin berada dlm bloglist Eyriqazz kerana, pertamanya Eyriqazz antara blogger tegar yang byk memberi tips pada DeQdEq utk menghasilkan blog DeQdEq yang x seberapa nih. Malahan, Eyriqazz antara yg berjaya dlm Nuffnangs. Jadi, DeQdEq ingin menjadi salah seorang anak didik eyriqaz…yang mana Eyriqazz berkunjung skali skali ke blog DeQdEq. Tak perlu mendpt perhatian sepenuhnya, cukup bg DeQdEq Eyriqazz datang singgah wluun sekejap di blog DeQdEq…Ada skali tu,bila tgk kat Analytics Nuffnang, antara Nuffnangers yang singga blog DeQdEq adalah Eyriqazz….gembira sangat wkt tuh….rasa mcm x percaya plak Eyriqazz dtg singgah….

Antara lain, DeQdEq ingin berada di bloglist Eyriqazz adalah semestinya untuk memperkenalkan lagi blog DeQdEq pada ramai orang. Blog DeQdEq nih masih baru sangat. Jadi bila ada dalam Eyriqazz, mana la tau dapat tempiasnya dan blog DeQdEq akan dikunjungi lebih ramai orang dan DeQdEq akan dapat lebih ramai kawan baru.

Sekian sudah…semoga ada rezeki DeQdEq menjadi salah seorang yg tersenarai…

2 comments:

Anonymous said...

Sangat bagus memang saya mungkin akan mendownloadnya. Terima kasih.

DeQdEq said...

@Anonymous

download apa yer?

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...