Monday, 6 December 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

Pagi nih, DeQdEq dah baca pasal GA dari mama kembar 3 nih, tapi blum sempat nak buat…dah malam nih baru sempat nak buat…Jeng.jeng..jeng…Inilah dia GA dari mama kembar 3…..Hadiah yg ditawarkan sgt2 lah menarik…Rugi kalau korang tak join….tak rugi kalau mencuba…

Sebelum tu korang kena tengok dulu syarat-syarat penyertaan okey..

 

Syarat-syaratnya:

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia. I’M MALAYSIAN

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay! DONE

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets". DONE

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korangbeserta link nya. DONE

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.DONE

6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini. DONE

7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja olehItsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

8.  Tarikh tutup: 6 Januari 2011

 

Korang nak tau apa hadiahnya…..tengok ni yer…Hadiah yang disediakan utk tempat pertama, kedua dan ketiga okey…mama kembar 3 mmg best la….sbb sediakan 3 hadiah utk 3 pemenang…haaa….ni mst sbb mama adalah mama kepada 3 org anak…hehehe…tul tak mama…sbb tu la ada 3 hadiah….mama dah biasa kena beli semuanya 3 barang utk 3 org anak…hehhe…pandai2 je DeQdEq buat hepotesis sendiri..

Hadiah tempat pertama

Hadiah tempat kedua

Hadiah tempat ketiga

 

Akhir sekali DeQdEq nak tag kawan-kawan DeQdEq plak…mereka yang bertuah adalah:

Cik Lekik ku sayang

Mickey Eyqa

Queen F

Mien Mien

Siti Safiyyah

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...