Thursday, 16 December 2010

Ms & Mr Red Ribbon Tee Shirts Giveaway (Female Collections)

Bila Red Ribbon Boutique singgah dan ajak join contest nih, DeQdEq memang terus terpikat sebab hadiah yang ditawarkan adalah T-shirt…tak tau la plak macam mana rupa T-shirt tu…tp apa yang lebih penting menang dan dapat T-shirt free..heheheh

Uniknya contest yang dianjurkan oleh Red Ribbon Boutique nih, ada tiga kategori semuanya dan kita boleh join kesemua kategori tu…jadi peluang untuk memenangi hadiah lebih la besar…apa lagi jom la semua kita join…TENGOK SINI

 

KLIK pada banner utk melompat ke Red Ribbon Boutique

 

Bila dah baca syarat-syarat penyertaan, DeQdEq pun terus la tekan klik pada butang LIKE Red Ribbon Boutique kat Facebook…Ramai juga yang dah Like page red Ribbon Boutique nih…dah 790 orang yer…kira dah ramai la tu….ingat senang ke kita nak yakinkan orang utk percaya pada kita dan produk kita. Sebelum nih tak plak DeQdEq tau pasal Red Ribbon Boutique….thanx to blogspot..ehehe..sbb DeQdEq aktif blogging ni la boleh jumpa dan tau pasal Red Ribbon Boutique.

Jadi, apa lagi, bila dah sampai kat Red Ribbon Boutique nih, DeQdEq buat window shoping dulu la….pertama sekali DeQdEq mestila masuk ke Female Collection, dah nama pun perempuan kan….mana boleh dipisahkan dengan shopping….tul tak…

Cumanya kelebihan skrg nih, boleh shopping dari rumah je..sbb semua urusan hanya di hujung jari….yang penting ada sambungan internet, PC atau laptop (lagi best la nak window shopping, klu guna telefon pintar tak puas nak eindow shopping), dan yang paling penting semestinya DUIT dalam akaun Maybank2u atau CIMB clicks…itu kalau korang nak membeli la….tapi klu setakat nak window shopping jer tak kisah la ada duit ke tak….hehehe

Bila dah jalan-jalan jamu mata di Female Collection di Red Ribbon Boutique, mata DeQdEq telah menangkap beberapa baju yang cantik dan menarik sangat….harga yang ditetapkan pun sangat-sangatla murah dan berpatutan. Macam baju atau blaus kat bawah nih…cantik kan…

Material : Chiffon,. Size :recommended for M-L , Brand New With Tag!

Color : Turquoise & Grey(SOLD)  Inner attached inside

RM 30 incl. shipping

 

Seterusnya blaus hitam kat bawah ni pun cantik sangat…tapi dah terjual…jadi tak ada peluang la nak beli baju nih…xperla xder rezeki nak buat mcm mana kan…

Free size, can fit S-M-L
BLACK color last piece
Clearance stock
RM 35 incl. shipping (SOLD)

 

Habis sudah sesi window shopping DeQdEq kat Female Collections di Red Ribbon Boutique. Jadi, DeQdEq nak ajak kawan-kawan DeQdEq datang shopping kat sini juga.  Jom la, Dik Miela, Maira, Pqah Elmo, Affiza, Meeya dan semua kawan-kawan yang suka shopping….jom kita shopping.

 

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...