Thursday, 16 December 2010

Ms & Mr Red Ribbon Tee Shirts Giveaway- Guy’s Vest

Baru je berjauhan dengan ‘si dia’, tapi terasa rindu la plak…hahhahah….apa la DeQdEq nih…xmau la nak citer pasal ‘si dia’..buat apa dak….baik citer pasal lain…bukan apa, sebenarnya DeQdEq nak mengarang entry untuk join contest dari Red Ribbon Boutique bagi kategori Guy’s Vest plak…kalau sebelum nih panjang lebar DeQdEq mengarang pasal Female Collections >>>>boleh tengok SINI. Jadi sekarang nih, masanya utk kategori Guy’s Vest, bila dah Guys…mestila teringatkan ‘si dia’…jadi nak la menang hadiah T-shirt utk ‘si dia’ plak.

Sebelum DeQdEq nak mengarang, DeQdEq jalan-jalan lagi ke Red Ribbon Boutique, untuk melihat baju-baju yang ada di Mens Collections section…nak tengok la stok best yang ada….cantik-cantik juga..yang penting harga amat la berpatutan. Tengokla gambar kat bawah nih…cantik kan? Sesuai untuk lelaki berkerjaya di pejabat la…klu mcm ‘si dia’ x sesuai la plak nak pakai, sebab kerjanya di bengkel…hehehe…mahu buang tebiat kalau pakai vest ni pegi bengkel…hahahha

Untuk lihat lebih banyak baju >>> SINI

Tapi, kalau artis pakai pun boleh tahan juga kan…bukan la sesuai untuk mereka nak ke pejabat je…tangok la dua artis yang DeQdEq selitkan gambar diorang nih….

Bila tengok Awal Ashaari pakai mmg nampak smart sangat….saya suka..saya suka…tapi bila tengok Mawi plak, ala…mcm tak sesuai je…ntah la mata DeQdEq yang salah kot…

Tapi, kalau vest putih mcm ni plak rasanya mcm sesuai untuk majlis2 tertentu kot….nak bawa ke office macam agak terlebih la plak kan..hehe

Bila berbicara pasal lelaki, mcm kering plak idea nih…tapi kalau pasal wanita…wah, laju je idea DeQdEq datang..Walau apa pun DeQdEq nak tag ALL gentlemen yang penah singgah di blog DeQdEq untuk join GA ni yer…Antaranya ialah : Syamil Hafy, eqbalzack dan Jejai….mereka bertiga nih semuanya jejaka-jejaka hangat di pasaran ok…handsome lagi….jadi korang memang patut sgt beli vest ni dari Red Ribbon Boutique.

All gentlemen out there, don’t just watch here….just CLICK and pamper youself by shopping nice vest for yourself. Join this GA for FREE T-shirt.

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...