Saturday, 18 December 2010

Ms & Mr Red Ribbon Tee Shirts Giveaway (Bandung Shopping Tour)

Lagi pasal “Sebelas Giveaway”….masih ada ke yang tak tau pasal GA nih…kalau tak tau korang boleh >>>> TENGOK SINI. GA ni dianjurkan oleh Red Ribbon Boutique. Memang menarik sangat GA nih sebabnya hadiah yang ditawarkan ada sebelas T-shirt mengikut kategori…Semuanya ada 3 kategori. DeQdEq dah join 2 kategori < MALE category > dan < FEMALE category >. Entry kali ni plak adalah untuk kategori terakhir iaitu COUPLE category….

Sebut pasal Bandung mesti semua akan terbayang syurga membeli belah kan…mmg Bandung tempat yang sangat menarik utk membeli murah sebab kita boleh dptkan barang berjenama dengan harga yang lebih murah dari Malaysia…bukan tu byk sangat barang2 yang menarik di Bandung, dari pakaian, baju, tudung dan juga cenderahati utk majlis perkahwinan, semuanya ada di Bandung. DeQdEq xpenah lagi sampai Bandung, tapi mmg berhajat sangat nak ke Bandung nnt bila dah sampai jodoh. DeQdEq nak beli barang-barang dari sana…cewasss…berangan lagi….hehehe…

Macam gambar kat atas nih. mmg tempat popular la untuk dikunjungi dan membeli belah….bestnya shoppping kan…wanita dan shopping mmg x dpt dipisahkan..hehehhe

Bila dah citer2 pasal kawen semua nih…mestila sebab DeQdEq nak join GA nih dan nak menang Couple Tee Shirt…mcm dalam gambar kat atas nih….sweet kan bila couple pakai baju sama…heheheh….teringin juga DeQdEq nak pakai baju sama dengan ‘si dia’

Kalau korang nak juga….apa tunggu lagi…join la GA ni yer….cuma KLIK SINI

Sebelum terlupa, DeQdEq nak tag kawan-kawan DeQdEq…saper lagi kalau bukan Dik Eyqa dan Dik Miela….

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...