Sunday, 19 December 2010

Nuffnang oh Nuffnang…rupanya trafik bukanlah segala-galanya…

Seharian dari pagi sampai ke Maghrib baru sampai ke umah sebab pegi kenduri yang banyak….banyak sangat jemputan hari ni…bila dah malam ni baru sempat nak update blog…bila dah jalan-jalan, terjah sana, terjah sini, terjumpa la satu info yang sangat-sangat berguna untuk DeQdEq dan semua…terutamanya Nuffnangers….

Nuffnang.com.my

DeQdEq ada terbaca pasal topik kegemaran blogger la…apa lagi klu bukan pasal Buffered Earning (BE)…pada blogger-blogger baru yang tak tau apa tu BE, boleh je tanya Dr Goolgle….mesti berderet keluar pasal BE nih, sbb mmg ramai blogger yang menulis pasal BE….ada apa dengan BE? hehhehe…

Tadi singgah blogger otai, saper lagi kalau bukan kak kujie, penerangan dan penjelasan dari kujie2.com memang sangat2 membantu pada semua…maklumla otai, bila otai pasti pengalaman dah banyak dalam selok belok blogging ni….dah tu tak kedekut plak berkongsi ilmu dgn blogger2 lain..mmg lagi murah la rezeki kak kujie kita ni….

Pendedahan di sebalik misteri BE Nuffnang…hehehe…konon seram je tajuk…cuba korang baca apa yang kak kujie tulis pasal satu blog nih yang tak penah dapat BE sedangkan trafik punya la kencang…..

image kujie2.com

Ramai blogger yang berkongsi tips bahawa trafik adalah salah satu faktor utk dptkan BE…tapi apa yang cuba didedahkan oleh kak kujie adalah sebaliknya….kalau semua nak tau apa dan kenapa…..cepat2…TEKAN SINI

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...