Friday, 10 December 2010

Pekasam goreng @ Restoran d’Limau Nipis (Part 2)

Tengah hari tadi DeQdEq ada citer yang teringin nak makan pekasam goreng kat Restoran d’Limau Nipis kt Bandar Baru Bangi kan >>>> SINI…..haaa, dpt juga DeQDeq merasa ikan pekasam goreng kat restoran d’Limau Nipis nih…

P1011033

Ni lah restorannya….warna hijau….

 P1011030 P1011031  

Ni plak rupa ikan pekasam goreng d’Limau Nipis…..rupa mmg mengancam habis….rasa plak, ok, bleh bagi 4 bintang dari 5 bintang….sebabnya DeQdEq penah makan pekasam goreng yang lagi sedap pada nih…heheheh..tp not bad ok…

Ini plak ialah air limau nipis special…air nih mmg trade mark pada Restoran d’Limau Nipis….mmg special sgt air nih….air dia masam la kan, sebab limau, tp kat atas tu dia letak ais krim vanilla….mmg cun la rasanya bila bergabung masam dan manis…1st time DeQdEq rasa air nih, DeQdEq terus teringat ada satu ais krim Wall’s yang dalamnya vanilla dan luarnya warna hijau mcm nih la…ais krim apa tah namanya.

Tapi tadi DeQdEq tak minum pun air d’Limau Nipis nih…DeQdEq minum sirap je….so, gambar nih DeQdEq mendapat ihsan dari http://lineestylo.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

Haaa….ni la ais krim yg DeQdEq maksudkan kt atas tadi…ais krim Solerro….sedap kan ais krim nih…rasa air d’Limau Nipis tu lebih kurang mcm ni la…tp ada mcm2 lagi dalam air dia…Gambar aiskrim ni sumbangan http://akunieza.blogspot.com/2010/11/solero-split.html

No comments:

Mesti baca...hanya yang terbaik

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...